Przejdź do głównej zawartości

Aktualizacje produktów Uber Direct

Zobacz, co stworzyliśmy

Zobacz, co nowego w Uber Direct. Najnowsze aktualizacje produktów jako pierwsze i dowiedz się, co każda z nich oznacza dla Twoich zamówień.

Uśmiechnięty pracownik wręcza papierową torbę osobie w kurtce Uber Direct przy ladzie w restauracji.
Komunikat o połączeniu kont Uber Direct i Uber Eats w celu zarządzania sklepem w jednym miejscu oraz korzystania ze wspólnych funkcji dostępu.

3 lipca 2026

Zarządzaj swoimi sklepami Uber Eats i Uber Direct w jednym miejscu

Uprość zarządzanie sklepami Uber Eats i Uber Direct. Połącz sklepy Eats i Direct, zarządzaj nimi bez konieczności zmiany systemu. Otrzymuj także automatycznie przyszłe korzyści wynikające z innych usprawnień.

Panel Uber Direct przedstawiający ustawienia umożliwiające zarządzanie zwrotami artykułów, z opcjami pozostawienia zwrotu pod drzwiami klienta lub zmiany preferencji.

15 czerwca 2026

Ustaw weryfikację dostawy raz dla całej organizacji

Wybierz domyślną metodę weryfikacji, na przykład zdjęcie lub podpis, a każda nowa dostawa będzie jej używać automatycznie. Potrzebujesz innej metody dla jednej dostawy? – Zmień ją bezpośrednio podczas jej tworzenia.

Panel Uber Direct wyświetlający opcje raportów dotyczących historii zamówień i zwrotów, z przełącznikiem umożliwiającym uwzględnienie danych Uber Eats.

10 czerwca 2026

Administratorzy sklepów mogą teraz uzyskiwać dostęp do raportów dotyczących swojego sklepu

Tworzenie raportów wcześniej wymagało dostępu administratora organizacji. Teraz administratorzy sklepów mogą to robić samodzielnie, bez konieczności angażowania innych osób.

Panel Uber Direct dla McDonald's, prezentujący ustawienia logowania jednokrotnego oraz opcje zarządzania użytkownikami SCIM.

1 czerwca 2026

Bezpieczny dostęp dzięki logowaniu jednokrotnemu (Single Sign-On)

Włącz logowanie jednokrotne (Single Sign-On), aby pracownicy logowali się za pomocą danych uwierzytelniających zarządzanych przez system tożsamości Twojej firmy. Nie trzeba zapamiętywać, ponownie używać ani pilnować osobnego hasła do Uber Direct po odejściu danej osoby.